Saturday, 27 June 2015

A SUMMERY BEAUTY WISHLIST

Nord-Englands mangel på sol og temperaturer over 18 grader stopper meg absolutt ikke fra å ville investere i en mengde sommerlige produkter. Her er noen av mine most desired items:


1. Jeg har bursdag i slutten av juli og kommer nok til å ønske meg denne parfymen fra Jo Malone. Earl Grey & Cucumber høres ut som en drøm i parfyme-form.

2. Mangel på en faktisk sjø og saltvann gir litt abstinenser når jeg ser venner og bekjente legge ut feriebilder på sosiale medier, og jeg tenker derfor at Surf Foam Wash Shampoo fra Bumble & Bumble kan være en midlertidig løsning til jeg reiser til Norge og Østerrike i slutten av juli.

3. Denne foundationen har jeg faktisk allerede kjøpt og I am in love. Foundation er kanskje ikke det mest sommerlige du kan tenke deg, however, Wake Me Up fra Rimmel lukter som solkrem i tillegg til å ha små skimmer-partikler i formulaen. Lukten alene er nok til å ville sikre seg denne, mmm.

4. Fancy gullglitter-såpe fra LUSH som i tillegg støtter en god sak? Yes, please. 

5. Benefits Hoola Bronzing Powder er et bronzing pudder som i følge de fleste beauty bloggere er et 'holy grail' produkt. Slikt må jo nesten bare testes ut. Dessuten er det fint med litt falsk summer glow når det mangler på faktisk brunfarge.

6. Jeg har tidligere blogget om Sweetie Pie fra LUSH, en shower jelly som bokstavelig talt er en dusjsåpe i gele-form. Det er både rart og morsomt å bruke disse geleene. Hver gang jeg er innom LUSH lukter jeg på Whoosh, men forlater som regel butikken uten den. Den skal være utrolig forfriskende, med andre ord perfekt for varme sommerdager, så jeg tror jeg må ta den med hjem neste gang jeg stopper innom.

7. De fleste som leser noen som helst beauty blogger har nok hørt om dette produktet allerede: Hourglass Ambient Lighting Blush er noe så simpel som, vel, en blusher. Med en prislapp på £28 (ca 350 kroner) er det lite tvil om at dette er et produkt litt utenfor en students budsjett. Den havner likevel kanskje i posten på vei hjem til meg rundt bursdagstider. Hvem vet. (I så fall blir det fargen Ethereal Glow.)


*translation:
My beauty wishlist for July. So many enticing products on offer. All links are to webpages that ship to the UK.

Share:

No comments

Post a comment

© phraseologies | All rights reserved.
Blogger Template by pipdig